Projekt salonu połączonego z kuchnią w kształcie litery L

Wizualizacja – projekt salonu połączonego z kuchnia w kształcie litery L

Projekt przygotowany dla młodego małżeństwa z Wrocławia, któremu zależało na połączeniu salonu dziennego z kuchnią bez poczucia utraty przestrzeni.

Zastosowana kolorystyka dobrana według upodobań klienta

Rozkład szafek przygotowany z myślą o intensywnym użytkowaniu kuchni, zoptymalizowany zgodnie z najnowszymi trendami

Projekt salonu połączonego z kuchnią w kształcie litery L nr 1

Podwieszany sufit pełniący rolę maskownicy dla rury wentylacyjnej z okapu, oraz dekoracyjny, podkreślający wystrój wnętrza

Projektowanie salonu polaczonego z kuchnia w ksztalcie litery L nr 2

Rozmieszczenie mebli zaplanowane w celu zachowania wygodnego ciągu komunikacyjnego, z ekspozycją wyjścia na taras

Projektowanie salonu polaczonego z kuchnia w ksztalcie litery L nr 3

Dodaj komentarz